Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skal etterforske utgravinger rundt Tempelplassen

UNESCO varslet fredag at de vil sende fire eksperter til Jerusalem for å inspisere hvilke konsekvenser byggearbeidene som pågår og er planlagt rundt Tempelplassen vil ha. Stedet regnes som hellig både for jøder og muslimer, og byggearbeidet har flammet opp den israelsk-palestinske konflikten, skriver Yedioth Aharonoth. Tempelplassen er også på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder, samt listen over de severdighetene som står i fare for å bli mistet. For snart tre uker siden begynte israelske arkeologer med undersøkelser før rekonstruksjonen av en gangbro fra plassen foran Vestmuren og opp til Tempelplassen kan starte. Gravingen satte i gang protester blant muslimer over hele den arabiske verden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart