Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil møte Hamas-representanter i mars

Indonesiske myndigheter har invitert Hamas og vestlige representanter til samtaler i Jakarta neste måned. Målet er å få en slutt på den økonomiske blokaden av PA-regjeringen. Indonesia har mottatt garantier fra Hamas-leder i Syria, Khaled Mashaal, om at de vil sende en delegasjon til den indonesiske hovedstaden. – Vi ønsker å høre fra Hamas hva som er deres syn på hvordan en skal løse den palestinsk-israelske konflikten og utenlandske parter har enda til gode å høre direkte fra dem hva de ønsker, forklarer utenriksminister Desra Percaya. En endelig dato er ennå ikke satt for arrangementet, men er ventet å finne sted mot slutten av mars måned. Indonesia er den mest folkerike muslimske nasjonen i verden og er en sterk støttespiller for den palestinske motstandsbevegelsen. Landet har ingen diplomatiske forbindelser med Israel og tillater ikke israelske statsborgere å sette sine ben på indonesisk jord.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart