Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber IDF være klar til krig mot Syria

Den israelske regjering fikk søndag sin årlige orientering fra en rekke ulike organisasjoner som inngår i landets forsvarsstyrker. Generalmajor Amos Yadlin, som leder de militære etterretningsstyrkene, innledet møtet. – Negative prosesser er i gang i Israels omgivelser.. [Disse] skaper en mer ustabil situasjon i Midtøsten enn tidligere, sa Yadlin. Lederne både for den militære etterretningen og Mossad mener sjansene for en full krig mot Syria er lav i 2007. Likevel gav statsminister Ehud Olmert instruks til forsvarsstyrkene om å "være klar". Sikkerhetstjenesten Shin Bet mener det ikke er noen sjanse for atPA-formann Mahmoud Abbas vil ta afære mot terrororganisasjoner som Islamsk Jihad og Hamas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart