Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Likud lot Hizbollah bygge seg opp

Forsvarsminister Amir Peretz anklager Likud fordi de tillot å la Hizbollah få bygge opp sin styrke i Sør-Libanon under partiets siste regjeringsperiode. Opposisjonen, med Likud i spissen, har uttrykt mistillit til Ap-lederens kvalifikasjoner som forsvarsminister. Mandag svarte Peretz på kritikken. – Dere er ansvarlige for å ha ignorert oppbyggingen av Hizbollah gjennom mange år. Hver innbygger i Israel vet at det finnes en grense for hvor langt en kan vrenge på sannheten, hevdet han. Særlig fikk Likud-formann Benjamin Netanyahu gjennomgå, da forsvarsministeren stilte spørsmål ved politikken til tidligere regjeringer. – Knesset-medlemmer, tidligere statsministere – plutselig vet alle hvordan situasjonen var [i Libanon]. Dere var alle medlemmer av den forrige regjeringen, så hvorfor hevet dere ikke stemmen? Hvordan kunne dere la være å advare noen som helst?, undret Peretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart