Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Et flertall tror ikke på Olmerts forklaring

Riksrevisor Micha Lindenstrauss og statsminister Ehud Olmert har de siste dagene vært i åpen konflikt i israelske medier. Striden dreier seg som riksrevisorens rapport om administrasjonen av hjemmefronten under krigen mot Hizbollah sommeren 2006. En undersøkelse gjort for Yedioth Aharonoth viser at et flertall av israelerne tror på versjonen til riksrevisoren fremfor statsministeren. Lindenstrauss hevder han oversendte spørsmål til Olmert angående rapporten for over to måneder siden. Kadima-lederen har enda til gode å svare på et eneste av de tolv spørsmålene, i følge riksrevisoren. Statsministerens kontor hevder Lindenstrauss bevisst lyver for å lure Knesset-forsamlingen. Hele 58 prosent av befolkningen sier i den nevnte undersøkelsen at de tror på riksrevisorens versjon, mens bare 9 prosent stiller seg på Olmerts side. Tolv prosent svarte at de ikke tror på noen av dem. Det er ventet at rapporten vil være svært kritisk til regjeringens håndtering av de områdene som komiteen har mandat til å undersøke.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart