Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel respekterer menneskerettighetene

Den israelske regjeringen respekterer generelt menneskerettighetene til sine innbyggere, heter det i en årlig rapport fra det amerikanske utenriksdepartementet. Likevel fant man i følge rapporten problemer på visse områder, inkludert tilfeller med alvorlig mishandling av fanger fra IDF-soldater. – Dårlige forhold og upassende implementering av interne sikkerhetsprosedyrer forekom i noen varetekts- og avhørstilfeller, heter det. Videre slår forskningen fast at institusjonell, sosial og rettslig diskriminering av israelske arabere fortsetter. Samtidig fortsetter diskrimeringen mellom ikke-religiøse jøder og ulike religiøse grupperinger. – Utdanningssystemet for arabiske og jødiske studenter forblir ulikt. Menneskesmugling og misbruk av kvinner og utenlandske arbeidere forble et problem i noen områder og industrier, selv om regjeringen har vedtatt en ny lov for å stanse slik virksomhet. Israel bedre enn Europa på minoriteter


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart