Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avtale om Gilad Shalit

Med egyptiske diplomater som mellommenn har Israel og Hamas blitt enige om en fangeutveksling, skriver Jerusalem Post. Den israelske soldaten Gilad Shalit, som ble kidnappet mot grensen til Gaza-stripen i juli 2006, vil bli byttet mot et ukjent antall palestinske fanger. Fangeutvekslingen skal etter planen avvikles i tre faser: Først vil Israel frigi palestinske fanger som en goodwill-handling overfor PA-formann Mahmoud Abbas. Deretter vil Shalit bli overført fra sine palestinske kidnappere til egyptiske myndigheter. Til slutt skal Israel løslate flere hundre nye fanger, de fleste tilknyttet Hamas. – Vi er enige om detaljene, og i ferd med å avslutte avtalen, sier en sentral israelsk forsvarskilde. Den egyptiske delegasjonen i Gaza, ledet av general Burhan Hamed, har spilt en nøkkelrolle i forhandlingene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart