Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ingen bør diktere Israels politikk

– USA og Israel har ikke råd til å overse Irans og president Mahmoud Ahmadinejads uthaling av tiden, sier Barak Obama, som er en av de amerikanske demokratene som kjemper om å bli partiets presidentkandidat. – Ingen mulige løsninger, inkludert militære tiltak, bør avskrives, for å stanse Irans atomopprustning, uttalte han. Obama mener Israel aldri bør føle seg fri fra Washington når det gjelder fredsprossen, og ikke bli "dratt til eller holdt borte fra fra forhandlingsbordet" på grunn av amerikanske interesser. Under talen senatoren holdt for American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) i Chicago fredag, understreket han viktigheten av å ha et forsvarssamarbeid landene imellom. – Vi må opprettholde en total forpliktelse til vårt unike forsvarsfellesskap med Israel, ved å fullt ut betale for militær assistanse og arbeide med Arrow-rakettene og relaterte rakettprogrammer. Dette vil hjelpe Israel til å opprettholde sitt militære overtak og sin styrke, samt slå tilbake angrep fra så langt borte som Teheran, til så nær som Gaza-stripen, la han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart