Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Møtte FNs generalsekretær

Knesset-leder Dalia Itzik møtte FNs generalsekretær Ban Ki-moon i New York lørdag. Itzik tok opp skjebnen til de to israelske soldatene som er kidnappet av Hizbollah og fredsprosessen med palestinerne. Ban Ki-moon lovet å gjøre sitt beste for å sikre at Eldad Regev og Ehud Goldwasser kan komme hjem igjen fra Hizbollah-fangenskapet. Onsdag møtte soldatenes foreldre selv generalsekretæren, som uttrykte medfølelse i kampen for deres sønner. Itzik inviterte også Ban Ki-moon til å besøke Israel og uttrykte et håp om at verdensorganets behandling av den jødiske staten, kunne bedre seg under hans periode i lederstolen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart