Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Besøker Midtøsten før månedsskiftet

FNs generalsekretær Ban Ki-moon sier han kommer til å besøke Israel og de palestinske områdene i slutten av mars. Han håper dette kan være med å bidra til å få i gang igjen forhandlingene. Turen hans til Midtøsten vil inkludere et besøk i Libanon, før han reiser videre til et møte i Den arabiske liga i Saudi Arabia 28. og 29. mars, skriver Yedioth Aharonoth. Ban sier han valgte Midtøsten som mål for sin andre store reise over Atlanterhavet, fordi "sikkerheten i Midtøsten er en av de viktigste sakene vi nå står overfor". – Jeg ser først og fremst frem til å møte lederne i regionen og gjøre meg tilgjengelig for samtale, og til å gi et bidrag til fredsprosessen, sa FN-lederen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart