Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel rettferdiggjør drap på arabiske borgere

Den arabiske politikeren Mohammed Barakeh (Hadash) mener det israelske samfunnet ikke har tatt politidrapene på arabiske opprørere i oktober 2000 på alvor. – Staten Israel omfavner en politikk som har som mål å drive ut sine arabiske innbyggere, påstod han under en minnestund på Universitetet i Haifa søndag. Seremonien markerte 50 år siden 49 arabere ble drept i Kfar Qassem av israelske soldater. – I 1956 følte befolkningen seg skamfull. De følte seg ille til mote etter massakren. I dag rettferdiggjør flertallet i befolkningen […] drapene på 13 israelske innbyggere under hendelsen i oktober 2000, sa Barakeh. Opprøret høsten 2000 ble satt i gang for å vise støtte til den andre palestinske intifadaen, som begynte en måned tidligere, skriver Yedioth Aharonoth. Hundrevis av arabisk-israelske aktivister i Nord-Israel blokkerte veier og kastet steiner mot biler og sikkerhetsstyrker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart