Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Har vervet 25.000 nye medlemmer

Likud, som dominerer på de israelske partimålingene, har vervet 25.000 nye medlemmer i løpet av vinterens vervekampanje, skriver Mazal Mualem i Ha’aretz. Sekreteriatsleder Yisrael Katz påpeker to interessante trender i den nye medlemsmassen. For det første kommer mange nye medlemmer fra tettsteder i Nord-Israel som ble berørt av Hizbollahs rakett-bombardement sommeren 2006. De innser at Likuds advarsler forut for den siste valgkampen var korrekte, mener Katz. For det andre møter Likud velvilje i rike, veletablerte bydeler i Sentral-Israel, mens vervingen av nye medlemmer er tregere i fattigere områder lenger sør. I sørlige byer som Sderot, Ofakim, Dimona og Beersheba er mange tidligere Likud-medlemmer fortsatt sinte etter de sosiale kuttene som Benjamin Netanyahu gjorde som finansminister.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart