Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Splittelse truer etter Mekka-avtalen

Mekka-avtalen, som skal legge grunnlaget for en ny palestinsk samlingsregjering, har utløst en intens maktkamp i Hamas, forteller palestinske kilder til Jerusalem Posts journalist Khaled Abu Toameh. – Hamas står overfor en alvorlig splittelse, sier kildene. – Motstanden mot Mekka-avtalen vokser og noen av bevegelsens fremste ledere snakker om et mulig opprør, legger de til. "Opprørerne" i Hamas mener det islamske partiet gjorde for mange innrømmelser i forhandlingene med Fatah. Innenriksminister Said Siam og utenriksminister Mahmoud al-Zahar er blant de fremste lederne som er misfornøyde med avtalen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart