Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel må bryte kontakten med Abbas

Minister for strategiske saker i den israelske regjering, Avigdor Lieberman, mener Israel bør bryte kontakten med PA-formann Mahmoud Abbas etter at den nye palestinske samlingsregjeringen er tatt i ed. – Abbas har gått med på Hamas sitt ønske om å ødelegge oss. Vi må derfor bryte kontakten med ham, sier Lieberman. Samtidig oppfordrer han alle de "zionistiske partiene" i Israel til å danne en bred samlingsregjering som svar på utviklingen i PA. – Den palestinske regjeringen krever at alle flyktningene fra 1948 og 1967 skal få komme tilbake, og vi forstår hva det betyr, sier Lieberman. Dersom millioner av palestinere flytter inn i Israel opphører Israel å være en stat med jødisk flertall. – Den politiske plattformen til den nye regjeringen er en krigserklæring mot Israel. De ønsker å utrydde oss. De har allerede sagt at de vil fortsette med terror til deres krav er oppfylt, sier Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart