Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg er en upopulær statsminister

Statsminister Ehud Olmert innrømmet torsdag kveld det israelske meningsmålinger har fortalt i lang tid. – Jeg er en upopulær statsminister, sa Olmert på et partimøte i Kadima. I de siste meningsmålingene har Olmert hatt støtte fra mindre enn ti prosent av befolkningen. Men Kadima-lederen har ingen planer om å trekke seg. – Jeg vil fortsette å arbeide [som statsminister] i lang tid, la Olmert til. Statsministeren brukte store deler av talen på å forsvare seg, og påpekte flere ting han mener regjeringen har oppnådd den siste tiden. Økonomien er i vekst, fattigdommen er redusert og den internasjonal støtten til Israel er sterkere enn før. Olmert gjentok også sitt syn på krigen i fjor sommer, som han ser på som en sukses. Det er økende intern motstand mot Ehud Olmert i Kadima. Flere sentrale partimedlemmer håper en ny partileder vil kunne stanse partiets fall på meningsmålingene. Utenriksminister Tzipi Livni ser ut til å ligge best an dersom Kadima skal velge ny frontfigur. Avi Dichter, Shaul Mofaz og Meir Sheetrit nevnes også som aktuelle kandidater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart