Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Opprettholder boikott av PA-regjering

Israels regjering vil fortsette boikotten av den nye palestinske samlingsregjeringen, og ber det internasjonale samfunnet opprettholde sine tre grunnleggende krav. – Israel forventer at det internasjonale samfunnet ikke lar seg lure, sier statsminister Ehud Olmert. – Vi kan ikke holde kontakten med regjeringsmedlemmer som ikke aksepterer betingelsene til det internasjonale samfunnet og ser på terror som et lovlig virkemiddel, legger Olmert til. Israel vil opprettholde kontakten med PA-formann Mahmoud Abbas når det gjelder humanitære saker, men vil ikke inngå seriøse fredssamtaler så lenge Abbas er i allianse med Hamas. 19 av regjeringsmedlemmene stemte for å opprettholde boikotten, og ingen stemte imot. Utdanningsminister Yuli Tamir og kultur-, vitenskaps- og sportsminister Raleb Majadele avstod.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart