Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Frykter for sitt liv

Europeiske observatører ved grensestasjonen i Rafah legger planer for flukt dersom palestinske militsstyrker skulle angripe grensestasjonen, skriver Jerusalem Post. Observatørene overvåker gods- og personell-trafikken på grensen mellom Egypt og Gaza-stripen. For flere uker siden ble det oppdaget en stor bombe langs ruten observatørene pleier å kjøre gjennom Gaza-stripen. Det skal også ha kommet "en rekke" andre trusler. – De er oppriktig bekymret for sine liv, sier en israelsk tjenestemann som er er involvert i dialogen med de 80 EU-observatørene. Israel frykter at truslene vil få EU til å trekke observatørstyrken tilbake, og dermed legge grensen mellom Egypt og Gaza-stripen helt åpen for palestinernes militære opprustning.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart