Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Erklærer generalstreik

En betydelig del av offentlig sektor, inkludert Ben Gurion flyplass, er tatt ut i generalstreik fra og med klokken 06.00 lokal tid onsdag. Det er Israels største arbeidstakerorganisasjon, Histadrut, som organiserer streiken i protest mot at 3.700 offentlige ansatte ikke har mottatt lønnen sin. Den israelske regjeringen har bedt Høyesterett om å vedta et forbud mot streiken. Retten vil samles klokken 01.00 for å drøfte saken. Dersom streiken går som planlagt vil alle offentlige departementer, bortsett fra forsvarsdepartementet, være stengt for offentligheten. Dette inkluderer blant annet Israel Railways, alle havnene, lokale myndigheter, Israel Electric Company, National Insurance Institute, de religiøse rådene og brannberedskapen i landet. Histadrut sier de vil tillate enkelte sektorer å operere, for å ikke påvirke befolkningens hverdag i alt for stor grad. For eksempel vil Israels Bank ha ansatte på plass for å fylle minibankene. I tillegg vil helsesektoren, børsen, IDF og postkontorene være åpne, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart