Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi kan ikke inngå avtale når barna blir opplært i hat

De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å gi sine skoleelever opplæring i hat. Nye skolebøker for elever på videregående skole oppfordrer til hat mot Israel og sier ødeleggelsen av den jødiske staten er muslimenes religiøse plikt. – For første gang blir den israelsk-palestinske konflikt fremstilt som en religiøs og ikke en nasjonal konflikt, sier Itamar Marcus, direktør ved Palestinian Media Watch. Han har fulgt palestinernes skolebøker i en årrekke, og laget en omfattende rapport om hatpropagandaen allerede for sju år siden. – Bøkene lærer at "anerkjennelse av Israel er forbudt i religionen", fortsetter Marcus. Lederen for Knessets utdanningskomité, Michael Melchior, reagerer sterkt på de nye skolebøkene som ble utgitt i slutten av 2006. – Vi kan ikke inngå avtaler med noen som indoktrinerer hat i barn, sier Melchior. – Jeg vil kreve at statsminister Ehud Olmert legger denne rapporten frem for PA-formann Mahmoud Abbas ved deres neste møte, sier Melchior. Knesset-medlem Zeev Elkin ber regjeringen innføre "sanksjoner mot PA etter slike brudd" [på Oslo-avtalene] og mener dette på lang sikt representerer "et farligere brudd" enn brudd på avtalene når det gjelder sikkerhet. Terrorpropaganda i palestinske skolebøker – EU sponsor gildet


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart