Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avslutter generalstreiken

Representanter for regjeringen og arbeiderorganisasjonen Histadrut, undertegnet onsdag en lønnsavtale for ansatte i offentlig sektor. Denne avtalen avslutter en dagslang generalstreik i offentlig sektor. Histadrut skal i følge avtalen opprette et fond. Dette skal gi 600 offentlig ansatte lån, i stedet for en lønnsutbetaling som blir holdt tilbake av lokale myndigheter. Regjeringen har de siste dagene overført flere titalls millioner shekel til lokale myndigheter, for å få en slutt på problemet. Deres forhandlere brakte med seg skriftlig bevis til møtet med representantene i Histadrut, om at de fleste lokale myndighetene lover å bruke midlene til å utbetale lønninger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart