Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arbeiderpartiet vil igjen lede Israel fremover

Rundt 2.000 israelere deltok på et valgarrangement til støtte for lederkandidat og tidligere statsminister Ehud Barak (Ap) søndag. – Vi kan igjen lede dette landet og gjennomføre de nødvendige forandringene, og lede Israel mot sikkerhet, selv om veien kanskje blir lang, sa Barak til sine støttespillere. – Alle forstår vi hvor vanskelig situasjonen er her, fortsatte Barak. Han nevnte både sikkerheten, sosialpolitikken og den politiske moralen. Den tidligere statsministeren har stor tro på Arbeiderpartiets muligheter til å lede Israel i fremtiden. – Arbeiderpartiet, tross sine problemer, er fortsatt Israels sanne representant. Det er det mest demokratiske og mest pluralistiske [partiet]. Partiet må komme til krefter igjen, sa en engasjert Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart