Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gjenopptar kontakten med PA

Den borgerlige svenske regjeringen la seg på linje med norske myndigheter, da de søndag gjenåpnet de politiske og økonomiske forbindelsene med PA. Under et besøk i Ramallah, sa den svenske utenriksministeren Carl Bildt at Sverige ikke kommer til å forskjellsbehandle Fatah- og Hamas-ministere. – Akkurat som vi ikke ville la utenlandske krefter blande seg inn i våre regjeringssaker og forskjellsbehandle ministerene våre, tror vi at den palestinske regjeringen bør behandles som en enkel enhet, sa Bildt. Nå lover utenriksministeren at Sverige skal gjøre alt de kan for å støtte den nye samarbeidsregjeringen økonomisk i fremtiden. Den palestinske informasjonsministeren Mustafa Barghouti forklarte regjeringens platform for Carl Bildt. På en pressekonferanse etter møtet ba han det internasjonale samfunnet anerkjenne PA-regjeringen, på linje med den norske og svenske regjeringen, skriver Yedioth Aharonoth. Den norske rød-grønne regjeringen var de første som gjenåpnet kontakten med palestinske myndigheter forrige søndag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart