Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Anbefalte å gjøre klar hjemmefronten før militær gjengjeldelse

Israelske medier fortsetter å gjengi lekkasjer fra granskningen av Den andre Libanon-krigen. I følge Ha’aretz gav Mossad-sjef Meir Dagan en klar advarsel til forsvarsminister Amir Peretz om morgenen 12. juli 2006, kort tid etter det første Hizbollah-angrepet. Dagan foreslo å utsette en militær aksjon, gjerne med opptil dager, til Israel hadde forberedt hjemmefronten i Nord-Israel på rakett-bombardement fra Hizbollah. Forslaget fikk støtte fra Shin Bet-sjef Yuval Diskin og forsvarsdepartementets sjef for diplomatiske saker, Amos Gilad. Forsvarsminister Amir Peretz dro i regjeringsmøtet samme dag uten å videreformidle advarselen til Dagan, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart