Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever evakuering av bosettere i Hebron

En konfrontasjon fant sted søndag mellom en gruppe Peace Now-aktivister og dusinvis av Sderot-innbyggere, utenfor forsvarsminister Amir Peretz’ hjem i byen. Peace Now-aktivistene ankom Sderot for å gi Peretz et brev, der de krever umiddelbar evakuering av en gruppe bosettere som holder til i et hus i Hebron. Sderot-innbyggerne som var tilstede under hendelsen, kalte demonstrantene for "hyklere". – Hvor var Peace Now da vi led under Kassam-rakettene? Vår virkelige fiende er på Gaza-stripen, ikke blant jødene på Vestbredden, hevdet Alon Davidi, som er leder for byens sikkerhetsråd. Peretz selv var ikke hjemme på dette tidspunktet, men brevet ble overlevert til hans kontor.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart