Krever evakuering av bosettere i Hebron

En konfrontasjon fant sted søndag mellom en gruppe Peace Now-aktivister og dusinvis av Sderot-innbyggere, utenfor forsvarsminister Amir Peretz’ hjem i byen. Peace Now-aktivistene ankom Sderot for å gi Peretz et brev, der de krever umiddelbar evakuering av en gruppe bosettere som holder til i et hus i Hebron. Sderot-innbyggerne som var tilstede under hendelsen, kalte demonstrantene for "hyklere". – Hvor var Peace Now da vi led under Kassam-rakettene? Vår virkelige fiende er på Gaza-stripen, ikke blant jødene på Vestbredden, hevdet Alon Davidi, som er leder for byens sikkerhetsråd. Peretz selv var ikke hjemme på dette tidspunktet, men brevet ble overlevert til hans kontor.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart