Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Protesterte i Jerusalem

Rundt 500 ultraortodokse jøder samlet seg søndag i Haredi Rabbinical Court for å protestere mot salg av syret brød i hovedstaden under påsken. Dette forbys av torahen i hele høytiden. I sin protestmarsj ned mot sentrum av hovedstaden, blokkerte demonstrantene Strauss gaten med søppeldunker. Senere satte de også fyr på dem. Politiet forsøkte å stanse marsjen og forhindret også flere protestaksjoner rundt om i byen fra å finne sted. Flere av demonstrantene banet seg vei frem mot Hillel gaten, hvor flere av de chametz-selgende forretningene holder til. De leste fra Salmenes bok og samtalte med flere av kundene mens de nøt sine pizzaer og hamburgere, skriver Yedioth Aharonoth. – Dette kan føre til terrorangrep […] Dersom jødisk blod går til spille, vil jeg skylde på dem som spiser chametz, skrek flere av haredimene. De ultraortodokse frykter ulydighet vil føre til straff fra Gud i form av terrorangrep.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart