Markering for kampene i Jenin

Det har gått fem år siden IDF rykket inn i Jenin for å knekke terrorgruppene i byen. Et betydelig antall israelske soldater ble drept i operasjonen, som startet etter at en palestinsk selvmordsbomber drepte 29 israelere under en jødisk påskefest tidlig i april 2002. Les mer om kampene i Jenin. Tirsdag ble femårsdagen for kampene markert av palestinerne i Jenin. Flere titalls væpnede menn marsjerte gjennom gatene, og noen var kledd som selvmordsbombere, rapporterer Yedioth Aharonoth. Barn i militære uniformer deltok også i paraden. Terrorlederen Zakariya Zbeidi og Knesset-medlem Ahmad Tibi, som er israelsk araber, talte under markeringen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart