Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Markering for kampene i Jenin

Det har gått fem år siden IDF rykket inn i Jenin for å knekke terrorgruppene i byen. Et betydelig antall israelske soldater ble drept i operasjonen, som startet etter at en palestinsk selvmordsbomber drepte 29 israelere under en jødisk påskefest tidlig i april 2002. Les mer om kampene i Jenin. Tirsdag ble femårsdagen for kampene markert av palestinerne i Jenin. Flere titalls væpnede menn marsjerte gjennom gatene, og noen var kledd som selvmordsbombere, rapporterer Yedioth Aharonoth. Barn i militære uniformer deltok også i paraden. Terrorlederen Zakariya Zbeidi og Knesset-medlem Ahmad Tibi, som er israelsk araber, talte under markeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart