Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Merkel har såret palestinernes følelser

Anonyme palestinske tjenestemenn kommer med en kraftig tirade mot Tysklands kansler Angela Merkel i Jerusalem Post. – Hun gjorde alt hun kunne for å provosere palestinerne under sitt besøk, sier en kilde. En annen kilde sier Merkels besøk var "ekstremt negativt og en total skuffelse". Anklagepunktene er mange. Merkel "viste ingen forståelse for palestinernes situasjon", var veldig ensidig for Israel, nektet å møte familiene til palestinske fanger, satte mye inn for å få Gilad Shalit løslatt, og nektet å besøke sikkerhetsbarrieren rundt Betlehem og arabiske bydeler i Øst-Jerusalem. – Hun prøver å være mer israeler enn israelerene, sier en palestinsk tjenestemann til journalist Khaled Abu Toameh. En offisiell talsmann for PA-formann Mahmoud Abbas tar avstand fra uttalelsene, og sier de ikke gir uttrykk for de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle syn.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart