Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forbereder seg på angrep fra Syria

Når spenningene øker i Midtøsten, øker også sjansene for feilberegninger fra aktørene som kan utløse krig. Israel har de siste ukene forberedt seg på at en slik "feil" kan utløse et syrisk angrep mot Golan-høyden, skriver Aluf Benn i Ha’aretz. Damaskus på sin side frykter et israelsk angrep i motsatt retning, gjerne parallelt med et amerikansk angrep på Irans atominstallasjoner. Den israelske regjering prøver nå å gi beroligende meldinger til Syria, skriver Ha’aretz. Israel prøver å formidle at landet ikke har noen planer om å angripe Syria, og at det ikke eksisterer noen koordinerte planer med USA om angrep på Iran. Lederen for Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi (Demokrat), skal møte den syriske presidenten Bashar Assad i Damskus på mandag. Hun vil overbringe budskapet fra Israel, i følge kildeartikkelen. Under sitt besøk i Israel oppfordret Pelosi til å gå i dialog med Syria.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart