Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Benekter å ha sendt budskap til Damaskus

Statsminister Ehud Olmerts kontor sendte ut en sjelden "klargjøring" til media onsdag kveld. Pressemeldingen benekter uttalelser fra den amerikanske politikeren Nancy Pelosi. Lederen for Representantenes hus hevdet tidligere denne uken at hun brakte med seg fra Jerusalem til Damaskus signaler om at Israel er interessert i fredsforhandlinger. – Selv om Israel er interessert i fred med Syria, fortsetter landet å være del av ondskapens akse og en makt som oppmuntrer til terror i hele Midtøsten, understreker Olmert. Syrias vilje til fred med Israel vil bli dømt etter deres vilje til å stanse støtten til terror, våpenleveransene til Hizbollah, den politiske kontrollen i Libanon, de strategiske kontaktene med Iran og terroren i Irak. – Olmert har ikke kommunisert noen endring i Israels politikk overfor Damaskus til Pelosi, heter det i uttalelsen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart