Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

19 år gammel jente arrestert for terrorplaner

Israelske spesialstyrker arresterte Najwa Hashash (19) i flyktningleiren Balata i Nablus mandag ettermiddag. Jenta er mistenkt for å ha planlagt å gjennomføre et selvmordsangrep i Israel. I rundt tre uker har det versert rykter i nærområdet om tenåringsjentas planer om å ta med seg sivile jøder i døden. Hun ble til og med kalt inn til avhør av palestinske sikkerhetsstyrker, men ble siden frigjort. Mandag ble kvinnen altså arrestert av IDF. Det skal ha vært personlig desperasjonen, utløst av et nylig inngått ekteskap, som fikk Najwa til å sette seg opp som kandidat til et terrorangrep. Hun har derfor ønsket å gjøre slutt på livet, forteller palestinske kilder til Yedioth Aharonoth. IDF sier arrestasjonen viser at palestinske kvinner tar del i terroraktiviteter i økende grad. To av fem selvmordsangrep i 2006 var utført av kvinner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart