Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil be om utvidet suspensjon

Israels president Moshe Katsav vil be Knesset om å få forlenget suspensjon fra jobben, i følge broren Lior Katsav og advokatene hans. Katsav fattet beslutningen tirsdag ettermiddag, etter å ha forhørt seg med sine rådgivere. – Presidenten har bestemt seg for å fortsette suspensjonen. Likevel, i etterpåklokskapens navn, etter å ha gått igjennom alt saksmateriale, har presidentens advokater, inkludert meg selv, alle sammen blitt enige om at presidenten burde ha forblitt i sin stilling og ikke bedt om suspensjon i fra starten av, sier advokat Abraham Lavi til Yedioth Aharonoth. – Vi mener vi kunne forsvart Katsav fremfor Knessets administrasjonskomité og høyesterett, i lys av det faktum at etterforskningsmaterialet har like mange hull som en sil, legger han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart