Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arabiske stater viser første tegn på forståelse

Statsminister Ehud Olmert mener noen arabiske stater har vist "de første tegn på forståelse" for Israel den senere tid. – De forstår nå at Israel er en makt som de ikke kan ignorere eksistensen til, sa Olmert i Jerusalem onsdag. – Det er fortsatt en lang vei å gå og vi har mange fiender, men det er også de første signaler om en utvikling som viser at det er sjanser for å gjøre fremgang mot å løse konfliktene med våre naboer i de kommende år, spesielt [konflikten] med palestinerne, sa Olmert. Samtidig kom statsministeren med en advarsel til Israels fiender. – Vi vil ikke holde tilbake et øyeblikk all den nødvendige styrke til å møte alle fiender, enten de er nær eller samme hvor langt borte de er, sa Olmert. – Våre fiender kjenner vår styrke. Men vi vil ikke holde noen innsats tilbake for å ta skritt mot fred, la han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart