Arabiske stater viser første tegn på forståelse

Statsminister Ehud Olmert mener noen arabiske stater har vist "de første tegn på forståelse" for Israel den senere tid. – De forstår nå at Israel er en makt som de ikke kan ignorere eksistensen til, sa Olmert i Jerusalem onsdag. – Det er fortsatt en lang vei å gå og vi har mange fiender, men det er også de første signaler om en utvikling som viser at det er sjanser for å gjøre fremgang mot å løse konfliktene med våre naboer i de kommende år, spesielt [konflikten] med palestinerne, sa Olmert. Samtidig kom statsministeren med en advarsel til Israels fiender. – Vi vil ikke holde tilbake et øyeblikk all den nødvendige styrke til å møte alle fiender, enten de er nær eller samme hvor langt borte de er, sa Olmert. – Våre fiender kjenner vår styrke. Men vi vil ikke holde noen innsats tilbake for å ta skritt mot fred, la han til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart