Diplomatiet virker på Iran

USAs forsvarsminister Robert Gates sier diplomatiske forsøk på å løse den fastlåste situasjonen med Iran, har hjulpet. Gates er den første amerikanske forsvarsministeren som besøker Israel på sju år. Alle vestlige etterretningsorganisasjoner anklager Iran for å utvikle atomvåpen, noe landets myndigheter selv benekter. Amerikanske myndigheter har lenge stått i bresjen for å innføre sanksjoner mot landet gjennom FN. Gates sa, under en pressekonferanse sammen med sin israelske kollega Amir Peretz, at de diplomatiske tiltakene fortjener en sjanse. – Vi har blitt enige om at det er viktig å gjøre noe med Irans atomproblem gjennom diplomati, som tilsynelatende ser ut til å virke, sa han. I følge Peretz er 2007 det viktigste året i bekjempelsen av det iranske atomprogrammet, skriver Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart