Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Diplomatiet virker på Iran

USAs forsvarsminister Robert Gates sier diplomatiske forsøk på å løse den fastlåste situasjonen med Iran, har hjulpet. Gates er den første amerikanske forsvarsministeren som besøker Israel på sju år. Alle vestlige etterretningsorganisasjoner anklager Iran for å utvikle atomvåpen, noe landets myndigheter selv benekter. Amerikanske myndigheter har lenge stått i bresjen for å innføre sanksjoner mot landet gjennom FN. Gates sa, under en pressekonferanse sammen med sin israelske kollega Amir Peretz, at de diplomatiske tiltakene fortjener en sjanse. – Vi har blitt enige om at det er viktig å gjøre noe med Irans atomproblem gjennom diplomati, som tilsynelatende ser ut til å virke, sa han. I følge Peretz er 2007 det viktigste året i bekjempelsen av det iranske atomprogrammet, skriver Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart