Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Besøkte israelske Histadrut

En norsk klubbleder i Fagforbundet for industri og energi har besøkt arbeiderorganisasjonen Histadrut i Tel Aviv i protest mot LOs anti-israelske politikk. Robert de Vries gjennomførte reisen på eget initiativ og dekket kostnadene selv, skriver nettstedet Industrienergi.no. Han ville formidle at ikke alle nordmenn er enige med de politiske utspillene som avgåtte LO-leder Gerd Liv Valla hadde mot Israel. – Det er faktisk ganske mange medlemmer, og også ganske mange representanter innen fagforeningen i Norge som sympatiserer med Israel, sier de Vries. Han mener det bør være LOs mål å hjelpe til med å løse konflikten, ikke skyte på den ene parten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart