Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jordan og Israel har de samme fiender

– Jordan og Israel er i samme båt. Vi har de samme problemer. Vi har de samme fiender, sa kong Abdullah II til en delegasjon på åtte israelske parlamentsmedlemmer torsdag. I følge møtedeltakerne refererte kongen til Iran, Hizbollah og Hamas. Den jordanske statslederen drøftet også arabernes fredsinitiativ med israelerne. De israelske politikerne forklarte kongen at en rett til å vende tilbake for palestinske flyktninger er helt uakseptabel for Israel. "Det er som å be Israel om å ta selvmord", refererer Ha’aretz. Kongen svarte at det arabiske initiativet ikke er en ferdig fredsplan, men punkter for samtale. Knesset-medlem Reuven Rivlin påpekte at lederen for Den arabiske liga har sagt at Israel må godta planen slik den foreligger. – La meg ta meg av ham, svarte kongen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart