Jordan og Israel har de samme fiender

– Jordan og Israel er i samme båt. Vi har de samme problemer. Vi har de samme fiender, sa kong Abdullah II til en delegasjon på åtte israelske parlamentsmedlemmer torsdag. I følge møtedeltakerne refererte kongen til Iran, Hizbollah og Hamas. Den jordanske statslederen drøftet også arabernes fredsinitiativ med israelerne. De israelske politikerne forklarte kongen at en rett til å vende tilbake for palestinske flyktninger er helt uakseptabel for Israel. "Det er som å be Israel om å ta selvmord", refererer Ha’aretz. Kongen svarte at det arabiske initiativet ikke er en ferdig fredsplan, men punkter for samtale. Knesset-medlem Reuven Rivlin påpekte at lederen for Den arabiske liga har sagt at Israel må godta planen slik den foreligger. – La meg ta meg av ham, svarte kongen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart