Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil få flere over fattigdomsgrensen

Statsminister Ehud Olmert presenterte onsdag en plan for å bekjempe fattigdommen i Israel. Gjennom økt sysselsetting og en jevn, langvarig og balansert vekst har han som mål å føre titusenvis av israelske familier over fattigdomsgrensen innen 2001. – Målet med programmet er å redusere fattigdomstilfellene blant israelske familier til 17,2 prosent innen slutten av 2010, sammenliknet med dagens 20,2 prosent, uttalte Olmert på en pressekonferanse. – Dersom målet oppnås vil det føre rundt 60.000 familier over fattigdomsgrensen, og vi vil komme tilbake til samme andel av fattige som vi hadde for et tiår siden, sa statsministeren. Rundt 68 prosent av den israelske befolkningen mellom 25-64 år har en jobb å gå til. Dette er langt under gjennomsnittet i OECD. Dersom regjeringen klarer målet, vil tallet ha økt til 71 prosent. 92.000 flere israelere vil i så fall bli sysselsatt, i følge Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart