Viser ny interesse for F-22

De israelske luftstyrkene viser fornyet interesse for det amerikanske kampflyet F-22, melder Jerusalem Post. F-22, som er en av verdens mest moderne kampfly, kom i operativ tjeneste i de amerikanske luftstyrkene så sent som desember 2005. Hittil er ikke flyet solgt til noen andre land. Dersom Pentagon godkjenner salget av F-22 til Israel forholdsvis raskt kan de første flyene være på plass innen utgangen av tiåret. Israel venter også på at Joint Strike Fighter (JSF eller F-35) skal bli ferdig utviklet, men de første flyene vil neppe være klar til levering før tidligst i 2014. USAs forsvarsminister Robert Gates sa denne uken at Washington er forpliktet på å la Israels militære utstyr være hakket over nabolandene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart