Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Viser ny interesse for F-22

De israelske luftstyrkene viser fornyet interesse for det amerikanske kampflyet F-22, melder Jerusalem Post. F-22, som er en av verdens mest moderne kampfly, kom i operativ tjeneste i de amerikanske luftstyrkene så sent som desember 2005. Hittil er ikke flyet solgt til noen andre land. Dersom Pentagon godkjenner salget av F-22 til Israel forholdsvis raskt kan de første flyene være på plass innen utgangen av tiåret. Israel venter også på at Joint Strike Fighter (JSF eller F-35) skal bli ferdig utviklet, men de første flyene vil neppe være klar til levering før tidligst i 2014. USAs forsvarsminister Robert Gates sa denne uken at Washington er forpliktet på å la Israels militære utstyr være hakket over nabolandene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart