Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Skal samarbeide om vannteknologi

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Regjeringen i Australia introduserte nylig en tiårs plan for å møte landets skrikende vannbehov. I den forbindelse har man nå underskrevet en avtale med Israel for å fremme samarbeid i slike saker mellom de to landene. Det var Israels infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer og Australias miljø- og vannressursminister Malcolm Turnbal som undertegnet avtalen i Sydney. På en pressekonferanse understreket Turnbal at israelerne er "geniale i sin bruk av vann og er nettopp på grunn av det verdensledene på vannteknologi." Den israelske eksporten av vannrelaterte produkter, nådde nesten 6 milliarder kroner i 2006, i følge Yedioth Aharonoth.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart