Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fyrverkeri i arabiske landsbyer under minnemarkering

Det ble avfyrt fyrverkeri i flere arabiske landsbyer i Nord-Israel under minneseremoniene for falne israelske soldater og terrorofre søndag kveld, rapporterer Yedioth Aharonoth. Jøder opplever det svært provoserende at israelske arabere feirer tapene av jødiske liv. – Vi er vant med de muslimske bønneropene fem ganger om dagen, inklusiv klokken fem om morgenen. Vi er til og med vant med at det blir avfyrt fyrverkeri under Yom Kippur (den helligste dagen for jødene, red. anm.), men å gjøre det på en dag som denne er en ren provokasjon. Selv om de ikke markerer minnedagen, må de være veldig ufølsomme for å kunne ignorere vår smerte på denne måten, sier en av deltakerne under minneseremonien i Carmiel. Det blir også rapportert om fyrverkeri fra den arabiske bydelen Halisa i Haifa.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart