Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Legger restriksjoner på Hamas-ledere

Egypt har den senere tiden begrenset bevegelsesfriheten til Hamas-ledere fra Gaza-stripen og gitt dem restriksjoner under opphold i landet. Samtidig har egyptiske styrker trappet opp innsatsen med å forhindre våpensmugling inn til Gaza-stripen, sier israelske forsvarskilder til Jerusalem Post. Tjenestemenn i Hamas sier de er blitt forsinket med flere timer på den egyptiske siden av grensen under utenlandsreiser. En rekke Hamas-ledere er tatt inn i forhør for smuggling av store summer i kontanter. Alle Hamas-medlemmer som besøker i Egypt må oppfylle tre betingelser: De kan ikke kontakte Det muslimske brorskap, ikke holde pressekonferanser eller seminarer på egyptisk territorium og må redusere antallet livvakter og assistenter.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart