Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mitt land trenger meg

Løytnant Ofer Naugauker nekter å gi seg. 22-åringen pådro seg lettere skader under en IDF-operasjon på Gaza-stripen i november, men da han ble fraktet bort fra slagmarken i et pansret kjøretøy, ble bilen truffet av to palestinske bomber som lå i veikanten. Armen til Naugauker ble knust i det den ble gjennomboret av bombene. Viktige nerver ble revet av og følelsene i fingrene er forsvunnet. I dag kan hånden knapt fungere til noe som helst. Landets ledende kirurger og ortopeder har nå gitt opp å få reparert skadene, men selv er soldaten fast bestemt på å vise at hans vilje er sterkere enn sin egen kropp, skriver Jerusalem Post. Nå ønsker han å tjenestegjøre i hæren på ny og lede soldater ut i striden. Hans bestemmelse ble ikke så godt mottatt blant familie og venner, som naturlig nok synes han har ofret nok for landet sitt. – Mange mennesker tror jeg er gal og at jeg burde slutte og fortsette med livet mitt utenfor IDF. Noen ganger er jeg enig med dem, men da tenker jeg på vennene og på landet mitt og forstår at det er bruk for meg i hæren, forklarer den innsatsvillige løytnanten. – Jeg føler jeg er på et oppdrag og at jeg må returnere til tjenesten. Jeg er bekymret for mine soldater og mine venner og tror at landet mitt trenger meg, sier Naugauker. I forrige uke mottok han fortjenestemedalje for sin innsats for IDF.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart