Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Oppfordrer til nye angrep mot Israel

Terrororganisasjonen Hamas truer med nye angrep mot Israel etter at tre væpnede palestinere ble drept i kamper mot IDF søndag. Israelske sikkerhetsstyrker er i høy beredskap i forbindelse med minnedagen for falne soldater mandag og uavhengighetsdagen tirsdag. – Blodet til vårt folk er ikke billig, heter det i en Hamas-uttalelse som ble publisert søndag. Alle palestinere blir oppfordret til å "bruke alle mulige midler til motstandskamp og svar på massakrene". En talsmann for Fatah, Abu Hakim Alwad, oppfordret arabiske og palestinske ledere til å revurdere kontakten med Israel på grunn av "sabotasjene" mot våpenhvilen. To av de drepte palestinerne tilhørte terrororganisasjonen Al-Aqsa Martyrbrigader. De ble drept i en skuddveksling med israelske soldater i Nablus. Den tredje palestineren var en palestinsk ungdom fra Ramallah som forberedte seg på å kaste en brannbombe mot israelske soldater, melder Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart