Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

120 soldater dekorert for fremragende tjeneste

– På tross av frykten jeg følte før jeg gikk inn i Libanon, ble jeg fylt av stolthet og en følelse av at jeg var på et oppdrag for å beskytte landet, sa IDF-soldat Yoav Nevo tirsdag. Bare noen minutter tidligere hadde han blitt dekorert med presidentens medalje for fremragende soldater. I alt 120 militærhelter tok imot prisen, som ble delt ut av fungerende president Dalia Itzik på uavhengighetsdagen. Også statsminister Ehud Olmert og forsvarssjef Gabi Ashkenazi deltok i seremonien ved den offisielle presidentboligen. Den 21 år gamle Nevo fra ingeniørkorpset kommer fra Rishon Lezion. Han tjenestegjorde for å få forbedret sin medisinske profil, slik at han kan få tjenestegjøre i en mer prestisjetung enhet. Han mottok prisen for sin innsats under Den andre Libanon-krigen. – Han viste et offiseransvar i løpet av hele militærtjenesten som soldat, sa lederen av seremonien.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart