Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israels tålmodighet har en grense

– Verden må ikke forstå Israels tålmodighet som en aksept av situasjonen, sa Israels FN-ambassadør Dan Gillerman onsdag. Diplomaten var tilstede på Sikkerhetsrådets månedlige sammenkomst for drøftinger rundt "situasjonen i Midtøsten og det palestinske spørsmålet". Lynn Pascoe, som leder FN-departementet for politiske saker, advarte mot "volden mellom Israel og palestinerne." I de to siste månedene har det vært 69 voldelige sammenstøt mellom de to partene, som har resultert i at 21 palestinere har blitt fengslet eller drept, hevdet Pascoe. I sin rapport til Sikkerhetsrådet, talte han i flotte ordelag om det saudi-arabiske fredsinitiativet og den palestinske samlingsregjeringen. Gillerman ba imidlertid FN-lederen om å "returnere til virkeligheten." – Den grusomme virkeligheten vi så i går da Hamas, etter eget forgodtbefinnende, avfyrte 28 Kassam-raketter og 61 granatbomber mot Israel. Rakettene detonerte over et stort landområde, til så langt nord som Ashkelon by, sa ambassadøren. – Disse angrepene, som kom mens israelere prøvde å feire uavhengighetsdagen, var intet annet enn provokasjon, la han til. – Siden våpenhvilen begynte i november 2006 har Israel kontinuerlig opptrådt med tålmod i møte med de mer enn 200 rakettene avfyrt mot dem av palestinske terrorister. Israel forbeholder seg alltid retten til å forsvare seg selv og sitt folk, i tråd med artikkel 51 i FN-charteret, og vil fortsette å gjøre det dersom ikke angrepene blir stanset, la han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart