Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Storstilt øvelse simulerer syrisk angrep

Hundrevis av stridsvogner og tusenvis av soldater innledet torsdag en storstilt militærøvelse i Judea-ørkenen. Øvelsen skal forberede mannskapene på et fryktet angrep fra Syria mot Golan-høydene, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. Etter Den andre Libanon-krigen har israelsk militæretterretning hevdet at krig mot Syria er mer sannsynlig enn på flere tiår. IDF er i høy beredskap i nord i frykt for et overraskelsesangrep. – Vi forbereder oss for muligheten av krig på alle fronter, sier oberst Roni Belkin, nestkommanderende for 162. divisjon. Israel frykter at Syria vil gjøre et snikangrep på Golan-høyden som sikrer Bashar Assad nok territorium til å presse Israel til forhandlingsbordet. I bakhånd har han også et stort antall raketter som truer alle de store byene i Israel. – I et svakt øyeblikk for hans regime, kan Assad bli fristet til å prøve ut en slik plan, analyserer Anshel Pfeffer i Jerusalem Post. Hensikten med Israels militærøvelser er å skremme Assad for å gi etter for en slik fristelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart