Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Første delrapport publiseres klokken 16

Klokken 15 presenterer de fem medlemmene av Winograd-komiteen sin første delrapport for statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Amir Peretz. En time senere blir rapporten offentliggjort, samtidig som den pensjonerte høyestrettsdommer Eliyahu Winograd holder en kort pressekonferanse. Mens politikere og journalister kaster seg over rapporten, kommer Winograd-komiteen til å arbeide videre med en mer omfattende rapport som er ventet til sommeren. I løpet av to uker må komiteen offentliggjøre en sensurert avskrift av intervjuene som ble avholdt med statsminister Ehud Olmert, forsvarsminister Amir Peretz og forsvarssjef Dan Halutz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart