Første delrapport publiseres klokken 16

Klokken 15 presenterer de fem medlemmene av Winograd-komiteen sin første delrapport for statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Amir Peretz. En time senere blir rapporten offentliggjort, samtidig som den pensjonerte høyestrettsdommer Eliyahu Winograd holder en kort pressekonferanse. Mens politikere og journalister kaster seg over rapporten, kommer Winograd-komiteen til å arbeide videre med en mer omfattende rapport som er ventet til sommeren. I løpet av to uker må komiteen offentliggjøre en sensurert avskrift av intervjuene som ble avholdt med statsminister Ehud Olmert, forsvarsminister Amir Peretz og forsvarssjef Dan Halutz.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart