Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert kan bli bedt å gå av sitt eget parti

Det pågår en intens politisk kamp i Israel i forkant av publiseringen av Winograd-rapporten mandag ettermiddag. En sentral kilde i Kadima-partiet tror Ehud Olmert før eller senere vil bli bedt av sine partifeller om å gå av som statsminister, for å unngå at partiet blir med i dragsuget dersom Olmerts avgang blir tvunget frem av andre partier, skriver Ha’aretz. Kilden antydet at Olmert vil kunne fortsette som leder frem til sommeren, da den endelige versjonen av Winograd-rapporten er ventet. Det skal allerede være et flertall blant Kadimas Knesset-representanter som er villig til å støtte en erstatter for Olmert som partileder. Utenriksminister Tzipi Livni er den fremste kandidaten til å overta ledelsen av Kadima.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart