Streiker for manglende bistandsmidler

Byene og landsbyene som ligger langs den nordlige grensen mot Libanon, har bestemt seg for å sette i gang en streikekampanje mot myndighetene. Regjeringen har bestemt seg for å kutte i bistandsmidler de tidligere har lovet å støtte landsdelen med. Etter Den andre Libanon-krigens rakettregn over Nord-Israel, ble det forsikret at i underkant av 6,5 milliarder norske kroner ville bli overført for å bygge opp igjen området. Representanter fra et felles råd som er opprettet for de aktuelle byene, skal møte statsminister Ehud Olmert onsdag. Likevel ser det ikke ut til at uenighetene vil bli løst, i følge Yedioth Aharonoth. Midlene skulle allerede vært overført til kommunene, men uten at noe har skjedd. Regjeringen vurderer også å kutte skattefordeler, som har blitt gitt til innbyggere i Nord-Israel siden den første krigen i Libanon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart