Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hvorfor gi alle skylden?

Ha’aretz-korrespondent Akiva Eldar mener det er ett svakt punkt ved Winograd-komiteens rapport: Alle får skylden for alt. Argumentet er allerede benyttet av Ehud Olmert som forsvar for Winograd-rapportens konklusjoner: Dersom alle har skylden, har ingen skylden. Dette argumentet treffer et svakt punkt ved rapporten som ble sluppet mandag, angående regjeringens håndtering av krigen mot Hizbollah. I følge Eldar er det ingen ministere eller militære ledere som blir unntatt, når ansvaret skal plasseres. – Komiteen gav ikke bare en diagnose til de syke som nå har makten, men den misbrukte heller ikke muligheten til å identifisere de kroniske sykdommene til tidligere regjeringer. Ikke bare med tilbud om smertestillende medikamenter, men også med en kur, hevder Eldar sarkastisk.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart