Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel med en gjeld på 86 prosent av BNP i 2006

Den statlige israelske gjelden ble redusert med 2,7 prosent i 2006, ned til ca. 860 milliarder kroner. I forhold til bruttonasjonalprodukt er imidlertid nedgangen på hele ni prosent, til 86 prosent sammenliknet med BNP. Denne kraftige nedgangen skyldes lav inflasjon og, ikke minst, en kraftig økonomisk vekst. De tre siste årene har gjelden sunket med til sammen 14 prosent av BNP, eller 120 milliarder kroner. Finansdepartementet hevder den stadig minkende gjelden kommer av inntekter fra privatisering og høyere skatteinntekter totalt, pågående økonomiske reformer og en sterk israelsk valuta. Inflasjonen har også vært svært lav de siste årene, og bidratt til en stabil israelsk økonomi.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart